5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sertifika ya da sınav raporu bileğerlendirmelerinizde EI değeri yerine E gösterilmediğine dikkat ediniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının reva standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız nahiye kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken henüz hayır bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile muktezi mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir Yangın Merdiveni Kapısı öbür unsur ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şişatır contalardır.

Özellikle duyarlı ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara onat olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilim birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri farklılık gösterebilir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Report this wiki page