Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, nobranca âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak bapnın kolaylıkla açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem çalmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son denli eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan mimarilabilmekle baş başa henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga sebebi bucak yitirilmesine içyüz vermemesi ve elan az maliyetle işlemin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Göksu Yangın Merdiveni Kapısı Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en mutabık fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına dayanıklılık dereceleri dahil cereyan etmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page